Ridresa Western

 

 

Ridresan ska vara rolig och inspirerande och ge en god inblick i det härliga med att rida western.

 

Oak Wood Ranch

Ridresa Western

i Emilia Romagna (Italien)

Oak Wood Ranch erbjuder ridresor med inriktning western året runt. Vi erbjuder fint boende på vår italienska lantgård med totalt 10 hektar egen skog och mark. Omgivningarna inbjuder till fantastiska uteritter och varje dag erbjuds även ridlektioner i western och westerndressyr. All undervisning sker på välutbildade och trevliga westernhästar av raserna American Quarter och Paint. Vi rider två pass dagligen ett i paddocken och ett ute i terrängen alternativt paddocken. Utöver detta tränar vi Roping varje dag. Även undervisning i Natural Horsemanship (NH) sker dagligen. Deltagarna får prova på Trail, Western Horsemanship och Roping (lassokastning). Ta chansen att vara med på någon av våra ridresor under 2017-2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vintertid kommer vi att erbjuda kombinerad ridresa med skidåkning i Italienska alperna! Flera stora skiresorts ligger inom 1-2 timmars avstånd dit vi vissa dagar i veckan kommer att erbjuda transfer. Italien har så mycket att erbjuda och det känner vi så väl till. Bad i vackra sjöar, vandring, havet, kultur, mat, dryck, ett ljuvligt klimat, språket, musiken, konst, skidåkning och såklart natur att uppleva från hästryggen! Det är vår önskan att erbjuda en komplett ridresa i syfte att skapa den perfekta semestern.

 

Vi kommer erbjuda såväl weekendresor som veckoresor. Ta del av vårt program för ridresor/ridläger 2017 och besök oss mer än gärna i Italien. Närmaste flygplats är Bologna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser:

 

Ridresa 5 dagar

550 EUR

 

Ridresa 8 dagar

950 EUR

 

Närmaste flygplatsen är Bologna. Därifrån erbjuder vi transfer mot en kostnad på 30 EUR per person/enkel resa.

Vi kan även rekommendera att flyga till Milano eller Venedig och ta hyrbil därifrån till vår gård.

För mer information om vår flytt till Italien, vår verksamhet där och vårt program 2017-2018 besök vår nya websida:

www.oakwoodranch.it

Följ oss gärna och vårt äventyr på Facebook: Oak Wood Ranch och vi finns även på Instagram.