Företagsevent

 

Real Cowboy´s don´t take baths, they just dust off.

 

Oak Wood Ranch

Företagsevent

med westerntema i Italien

Boka ett oförglömligt företagsevent med westerntema för ert företag hos oss och känn er som cowboy´s för en dag eller två! På Oak Wood Ranch erbjuder vi en kompletta lösningar för företag med konferens, mat, aktiviteter och boende om så önskas. Vi vänder oss främst till små eller medelstora företag. Vi erbjuder färdiga paket men kan även gå in och skräddarsy ett upplägg så att det passar kundens egna önskemål. Tveka därför inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar angående just ert företagsevent.

 

 

Företagsevent/kick-off

 

I vårt program för ett lyckat företagsevent ingår del i gästrum med eget badrum, helpension inklusive öl och vin, handduk, lakan och städning av rummet. Varje dag erbjuds möjlighet att konferera i stor rymlig lokal alternativt mindre rum för mer intima och personliga samtal. Vi tillhandahåller projektor och erbjuder gratis wifi i alla rum. Varje dag anordnas en ridaktivitet och det finns även möjlighet att lära sig tekniken i att kasta lasso, vandra och göra utflykter till kända städer som Bologna, Modena och Parma. I Maranello som ligger på ca. 30 min avstånd finns även det berömda Ferrarimuséet.

 

Vi erbjuder även alla våra gäster att bada i vår utomhusjacuzzi och möjlighet finns även att boka massagebehandlingar.

 

 

Våra priser:

 

Event 2 dagar

Två dagars event, en natts boende, del i gästrum med eget badrum. Helpension inklusive öl och vin, tillgång till konferens och utomhusjacuzzi. En ridaktivitet ca. 2-3 timmar. Lassokastning och vandring ihop med guide.

 

Pris: 500 EUR per person.

 

 

Event 3 dagar

Tre dagars event, två nätters boende, del i gästrum med eget badrum. Helpension inklusive öl och vin, tillgång till konferens och utomhusjacuzzi. Två ridaktiviteter ca. 2-3 timmar. Lassokastning och vandring ihop med guide.

 

Pris: 500 EUR per person.

 

 

Vintertid erbjuder vi även möjlighet att kombinera ett företagsevent med besök i kända Italienska skidorter som Cimone och Abetone i Appeninerna.

 

För mer information om våra företagsevent vänligen maila info@oakwoodranch.it eller ring +39 388 754 42 98.

 

 

 

 

Välkomna önskar Helena & Johan!